browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: Maarten Bollen

JAARVERSLAG 2017

Het jaar is weer voorbij en als kleine stichting zijn wij enorm blij met de grote resultaten die wij hebben behaald in het afgelopen jaar. 2017 was een jaar waarin kleine en grote sponsoren ons hebben geholpen om een aantal klussen in het Sithand’Izingane project in Tsakane te verwezenlijken. Er waren zelfs spontane acties waarbij … Continue reading »

Categories: | Reacties staat uit voor JAARVERSLAG 2017

DE LAATSTE NIEUWTJES….

Er is de afgelopen tijd weer veel gebeurd, en we zullen in dit nieuwsitem de gebeurtenissen op een rijtje zetten: BOUW ACTIVITEITEN: De afgelopen maanden zijn wij samen met het Sithand’Izingane project druk op zoek geweest naar sponsoren voor de aanleg van de betonnen vloer onder de grote overkapping. Met name uit internationale hoek kwamen … Continue reading »

Categories: | Reacties staat uit voor DE LAATSTE NIEUWTJES….

BOUWPROJECT VORDERT

Het  bouwproject zoals wij dat zijn gestart in 2016 vordert gestaag. De Stalen constructie en het grote dak (LAPA) zijn klaar en het is echt een geweldig bouwwerk geworden. Het was niet altijd even makkelijk en soms waren er nog wel eens hevige discussies met de bouwer, maar na een aantal maanden staat de LAPA … Continue reading »

Categories: | Reacties staat uit voor BOUWPROJECT VORDERT

BOUWPROJECT VAN START

Nadat wij een aantal jaren een beroep hebben gedaan op onze vrienden, en volgers van onze stichting zijn wij zeer verheugd dat we kunnen aankondigen dat we begonnen zijn met de bouw van de grote overkapping op het terrein van het Sithand’Izingane care project in de  Tsakane – Kwathema township. Een aantal weken geleden werd … Continue reading »

Categories: | Reacties staat uit voor BOUWPROJECT VAN START

Donatie St. Franciscus school goed ontvangen

Op 29 Maart j.l. waren Ronald en Miran Pluimakers van Sg Abantwane Belanga bij het Sithand’Izingane Care project op bezoek. Niet zomaar een gezellig bezoek maar een bezoek met een doel. Beiden waren in het project om namens de St. Franciscus school in Bunde een cheque te overhandigen die zij een aantal dagen daarvoor hadden … Continue reading »

Categories: | Reacties staat uit voor Donatie St. Franciscus school goed ontvangen

KERST ACTIE 2015 GROOT SUCCES

Net als afgelopen jaar hebben we ook in 2015 weer een Kerst actie georganiseerd. Vrienden, familie, collega’s, oud-vrijwilligers, vrienden van de stichting en het project kregen allemaal een aantal berichten mbt onze jaarlijks actie. Het accent zou dit jaar liggen bij onderhoud maar ook bij het plan van het Sithand’Izingane project om een eigen evenementen … Continue reading »

Categories: | Reacties staat uit voor KERST ACTIE 2015 GROOT SUCCES

GLOBAL EXPLORATION BEZOEKT SITHAND’IZINGANE

In Juli en Augustus 2015 werd het Sithand’Izingane project bezocht door GLOBAL EXPLORATION – Nederland. Twee scholen uit Limburg te weten Stella Maris uit Maastricht en Bernardinus college uit Heerlen, kwamen een aantal dagen naar het project om in het kader van hun Wereldburgerschap een aantal activiteiten te ontplooien. Een van de leerlingen heeft een … Continue reading »

Categories: | Reacties staat uit voor GLOBAL EXPLORATION BEZOEKT SITHAND’IZINGANE

Maastrichts Mooiste sponsor event groot succes

Dit jaar hebben wij meegedaan aan het hardloop evenement “Maastrichts Mooiste 2015”, dat dit jaar voor de tiende keer werd georganiseerd. Deelnemers konden kiezen uit de 5 en 10 kilometer, de 10 Engelse Mijl, en diverse korte kids runs. Ronald onze penningmeester, een enthousiaste loper deed mee aan de 5 kilometer run. Het LIOF in Maastricht … Continue reading »

Categories: | Reacties staat uit voor Maastrichts Mooiste sponsor event groot succes

Jaarverslag 2014

Vandaag is onze stichting trots om hun 2e jaarverslag voor 2014 te presenteren. Het jaarverslag laat in geschreven woord maar ook in ons financieel rapport zien dat we ook als kleine stichting een groot verschil kunnen maken. Het jaarverslag is te vinden op de pagina ABOUT / OVER ONS. Het jaarverslag kan worden gedownload en … Continue reading »

Categories: | Reacties staat uit voor Jaarverslag 2014

Kerst Aktie en Youtube

Afgelopen maand hebben wij onze eerste nieuwsbrief verstuurd in het kader van onze jaarlijkse Kerst-Aktie, die wij al enige jaren organiseren. Op deze nieuwsbrief komen leuke reacties binnen en dat doet ons deugd. Het is altijd erg fijn en hartverwarmend te weten dat er mensen zijn die het werk dat je doet van harte ondersteunen, … Continue reading »

Categories: | Reacties staat uit voor Kerst Aktie en Youtube