browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nieuwe samenwerking met NKOSI’S HAVEN Care project

2020 en 2021 was voor Stichting ABANTWANE – BELANGA ook de tijd om nieuwe samenwerking op te zetten met een of meerdere NGO’s in de omgeving van Johannesburg. Door de Corona pandemie was dit geen makkelijke zoektocht aangezien veel NGO’s geheel of gedeeltelijk gesloten waren. Gesprekken met bestuursleden of de oprichters van de NGO verliepen … Continue reading »

Categories: | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe samenwerking met NKOSI’S HAVEN Care project

Jaarverslag 2021

Wij zijn verheugd om ons nieuwe jaarverslag 2021 inclusief het financiële overzicht aan onze volgers; sponsoren en vrienden te presenteren. 2021 was ondanks alles een bewogen maar ook interessant jaar en daarover kunt u alles vinden in ons jaarverslag. Het verslag kunt u vinden in de contact pagina op deze website.

Categories: | Reacties uitgeschakeld voor Jaarverslag 2021

JAARVERSLAG 2020

Stichting Abantwane Belanga is verheugd om het Jaarverslag 2020 te presenteren aan onze vrienden, sponsoren, volgers, NGO’s, partners. Het jaar 2020 was in velerlei opzichten weer een bijzonder jaar waarin wij echter niet heel actief konden zijn zoals u dat van ons gewend bent. Het huidige jaarverslag geeft in woord en beeld verslag van onze … Continue reading »

Categories: | Reacties uitgeschakeld voor JAARVERSLAG 2020

Jaarverslag 2019

Wederom zijn wij zeer verheugd dat wij ons Jaarverslag voor 2019 aan u kunnen presenteren. Het was in velerlei opzichten weer een bijzonder jaar dat helaas met een domper eindigde nadat het management van het Sithand’Izingane project de samenwerking met onze Stichting eenzijdig heeft opgezegd. Er waren in de laatste maanden van het jaar een … Continue reading »

Categories: | Reacties uitgeschakeld voor Jaarverslag 2019

Jaarverslag 2018

Het jaarverslag 2018 is klaar en kan openbaar worden gemaakt voor iedereen die maar wil weten en zien hoe wij ons geld binnen krijgen, maar veel belangrijker waar wij het geld aan besteden. Dit jaar hebben wij het Sithand’Izingane project ook weer financieel en materieel ondersteunt en dat is allemaal te lezen in het jaarverslag … Continue reading »

Categories: | Reacties uitgeschakeld voor Jaarverslag 2018

JAARVERSLAG 2017

Het jaar is weer voorbij en als kleine stichting zijn wij enorm blij met de grote resultaten die wij hebben behaald in het afgelopen jaar. 2017 was een jaar waarin kleine en grote sponsoren ons hebben geholpen om een aantal klussen in het Sithand’Izingane project in Tsakane te verwezenlijken. Er waren zelfs spontane acties waarbij … Continue reading »

Categories: | Reacties uitgeschakeld voor JAARVERSLAG 2017

DE LAATSTE NIEUWTJES….

Er is de afgelopen tijd weer veel gebeurd, en we zullen in dit nieuwsitem de gebeurtenissen op een rijtje zetten: BOUW ACTIVITEITEN: De afgelopen maanden zijn wij samen met het Sithand’Izingane project druk op zoek geweest naar sponsoren voor de aanleg van de betonnen vloer onder de grote overkapping. Met name uit internationale hoek kwamen … Continue reading »

Categories: | Reacties uitgeschakeld voor DE LAATSTE NIEUWTJES….

BOUWPROJECT VORDERT

Het  bouwproject zoals wij dat zijn gestart in 2016 vordert gestaag. De Stalen constructie en het grote dak (LAPA) zijn klaar en het is echt een geweldig bouwwerk geworden. Het was niet altijd even makkelijk en soms waren er nog wel eens hevige discussies met de bouwer, maar na een aantal maanden staat de LAPA … Continue reading »

Categories: | Reacties uitgeschakeld voor BOUWPROJECT VORDERT

BOUWPROJECT VAN START

Nadat wij een aantal jaren een beroep hebben gedaan op onze vrienden, en volgers van onze stichting zijn wij zeer verheugd dat we kunnen aankondigen dat we begonnen zijn met de bouw van de grote overkapping op het terrein van het Sithand’Izingane care project in de  Tsakane – Kwathema township. Een aantal weken geleden werd … Continue reading »

Categories: | Reacties uitgeschakeld voor BOUWPROJECT VAN START

Donatie St. Franciscus school goed ontvangen

Op 29 Maart j.l. waren Ronald en Miran Pluimakers van Sg Abantwane Belanga bij het Sithand’Izingane Care project op bezoek. Niet zomaar een gezellig bezoek maar een bezoek met een doel. Beiden waren in het project om namens de St. Franciscus school in Bunde een cheque te overhandigen die zij een aantal dagen daarvoor hadden … Continue reading »

Categories: | Reacties uitgeschakeld voor Donatie St. Franciscus school goed ontvangen