browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Overhandiging cheque aan project.

Posted by on 15 mei 2014

Vandaag op de 5e Mei 2014, was er weer een kleine ceremonie. De Abantwane Belanga foundation, in dit geval Maarten en Anke, kon wederom een cheque van R10,000overhandigen aan het project.  Deze keer was er geen groot evenement zoals de vorige keer, want de kinderen hadden geen schoolvakantie en konden dus niets voorbereiden, maar ook het bestuur en de project manager waren vandaag niet in het project. Zij waren weg geroepen voor een spoed overleg met het Department of Social Development met betrekking tot problemen rondom de sponsoring voor het komende jaar. Het was daardoor nogal een erg hectische dag in het project. We besloten daarom het bedrag symbolisch te overhandigen aan het management.

We vertelden de aanwezige kinderen natuurlijk over het geld bedrag dat er was opgehaald en we vroegen of zij een “Thank You Letter” konden schrijven voor de kinderen van de St. Stephanus Primary school in Wijnandsrade. De fieldworkers besloten iets anders te doen, en met wat hulp van Anke werd er een “Thank You Video” in elkaar gezet. De kinderen zongen en speelden marimba en een aantal anderen wilden wel Thank you roepen naar de kinderen in Nederland. Het werd hierdoor een erg aangename en bijzondere middag met de kinderen.

Het geld dat door de St. Stephanus lagere school in Wijnandsrade is opgehaald wordt ingezet voor de aanschaf van school uniformen, school materiaal en gezondheids pakketjes (Shampoo, zeep, tandenborstel + pasta, handdoek) voor de kinderen.

Helaas is het filmpje iets te zwaar voor deze website, maar voor wie het toch graag wil zien verwijzen we naar de FACEBOOK pagina van Abantwane Belanga. 

Comments are closed.