browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sithand’Izingane Care Project op YouTube

Posted by on 22 augustus 2014

Afgelopen maand waren onze NL’se vrijwilligers Sjors en Sam Ruiters in het Sithand’Izingane Care project. 4 weken lang waren zij deel van het project en werkten zij samen met de lokale medewerkers en waren ze deel van onze Sithand’Izingane familie. Stichting Abantwane Belanga was samen met hun Zd Afrikaanse partner Sisiza-Ukusiza in Johannesburg organisator van deze reis naar het project.

Sjors, een afgestudeerd cameraman, samen met zijn broer Sjors maakten voor het project een korte film over hun ervaringen in het project. In 4 weken tijd gebeurd er veel en maak je veel mee. Je raakt steeds verder betrokken bij het leven van alledag en die plaatjes hebben zij nu aan elkaar geplakt tot een werkelijk erg leuke film. We nodigen jullie uit om dit filmpje te bekijken en te zien hoe het leven in het project is, en welke rol jullie als vrijwilliger kunnen spelen.

Abantwane Belanga en Sisiza-Ukusiza nodigen geïnteresseerden uit om deel te nemen aan het vrijwilligerswerk project. Er zijn een aantal mogelijkheden om ons te ontmoeten en vragen te beantwoorden.

1: Neem rechtstreeks contact met ons op via maarten@sisiza-ukusiza.com

2: Bezoek onze informatie stand tijdens de Wereldwijd vrijwilligers Markt in Utrecht op 22 November 2014. De definitieve lokatie wordt binnenkort bekendgemaakt via deze website en via onze FaceBook pagina. Volg ons en ontmoet ons.

De Link naar de YouTube pagina en de film: https://www.youtube.com/watch?v=tnLDTPBrF6A

Comments are closed.