browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

SCHOOL UNIFORMEN voor Sithand’Izingane care project.

Posted by on 25 augustus 2014

Zoals al eerder beschreven op de website heeft de stichting een poos geleden een prachtig bedrag gesponsord gekregen door de Basisscholen Franciscus uit Bunde en Sint Stefanus uit Wijnandsrade. De school uniformen of onderdelen daarvan zijn ondertussen uitgedeeld aan een groot aantal kinderen in het project. Een aantal kinderen en jongeren wilden wel poseren met hun nieuwe aanwinst, en een aantal kinderen “verbouwden” hun uniform zelfs tot kostuum, omdat op de dag van uitdelen, ook een fun-dag werd georganiseerd in het project.

Een ander leuk aanvullend bericht komt via onze 2 NL’se (Limburgse) vrijwilligers die onlangs 4 weken in het project hebben gewerkt. Tijdens een ochtend wandeling komt een van de vrijwilligers een oudere meneer tegen in de township. Hij verteld aan de Fieldworker (Nelly) die er op dat moment ook is, dat hij de winterjas heeft gekregen van Sithand’Izingane care project en dat hij lekker warm is. De jas is afkomstig van Fanfare St. Agnes in Bunde. De jas maakte deel uit van een grote zending in onze container waarin dus ook de “oude” fanfare uniformen zaten. Jullie zien dat er dus goed gebruik van wordt gemaakt. We vonden dit ook wel even het vermelden waard, en natuurlijk nogmaals dank aan de gulle gevers.

Link naar het PDF artikel over de school uniformen: PDF-Schooluniformen-basisscholen-25082014.pdf

 

 

Comments are closed.