browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kerst Aktie en Youtube

Posted by on 3 november 2014

Afgelopen maand hebben wij onze eerste nieuwsbrief verstuurd in het kader van onze jaarlijkse Kerst-Aktie, die wij al enige jaren organiseren. Op deze nieuwsbrief komen leuke reacties binnen en dat doet ons deugd. Het is altijd erg fijn en hartverwarmend te weten dat er mensen zijn die het werk dat je doet van harte ondersteunen, en dat dan ook financieel willen doen. De komende tijd zullen we onze volgers op de hoogte houden van de vorderingen en aan het eind van de Kerst-Actie op 31 Januari 2015 zullen we de uitslag weer bekend maken.

Op YouTube kwamen wij een erg interessant filmpje tegen, met een boodschap die ons erg aansprak. De clip hoort bij een nummer van de band “The Script” met het nummer Super Heroes. Wij vonden het een hartverwarmend verhaal en willen dat dan ook graag met jullie delen. Bijzonderheid is dat de clip is opgenomen in de Alexandra Township in Johannesburg.

De link naar de site en clip: http://www.youtube.com/watch?v=WIm1GgfRz6M&sns=em

Laat ons eens horen wat jullie mening is na het zien van de clip.

Comments are closed.