browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jaarverslag 2014

Posted by on 19 februari 2015

Vandaag is onze stichting trots om hun 2e jaarverslag voor 2014 te presenteren. Het jaarverslag laat in geschreven woord maar ook in ons financieel rapport zien dat we ook als kleine stichting een groot verschil kunnen maken. Het jaarverslag is te vinden op de pagina ABOUT / OVER ONS. Het jaarverslag kan worden gedownload en evt geprint als u dat makkelijker vind.

Namen onze bestuursleden Anke, Katrin, Miran, Marlies, Ronald wil ik onze sponsors, vrienden en volgers bedanken voor hun steun in het laatste jaar . Hopelijk kunnen we voortgaan in goede samenwerking voor de komende jaren.

Met vriendelijke groeten

Maarten Bollen – voorzitter

Abantwane Belanga JAARVERSLAG 2014

 

 

Comments are closed.