browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Maastrichts Mooiste sponsor event groot succes

Posted by on 13 juni 2015
Dit jaar hebben wij meegedaan aan het hardloop evenement “Maastrichts Mooiste 2015”, dat dit jaar voor de tiende keer werd georganiseerd.
Deelnemers konden kiezen uit de 5 en 10 kilometer, de 10 Engelse Mijl, en diverse korte kids runs. Ronald onze penningmeester, een enthousiaste loper deed mee aan de 5 kilometer run. Het LIOF in Maastricht doet ook mee aan dit loopfestijn en heeft dit daarom omgedoopt tot “LIOf’s Mooiste”. Samen met hun klanten willen ze ongedwongen en sportief enkele uurtjes doorbrengen.
Naast het sportieve element wordt er jaarlijks ook een goed doel gekozen en ondersteunt, en voor 2015 werd dat de Stichting Abantwane Belanga. 
Jérôme Verhagen, directeur LIOF gaf na afloop van het hardloop evenement een kleine toespraak en aan het einde daarvan hebben wij als Stichting de mooie cheque van €1500 mogen ontvangen. Ronald gaf na afloop van de overhandiging nog een kleine presentatie over het werk van de stichting.
Wij bedanken natuurlijk alle sponsoren die via het LIOF het werk van onze stichting ondersteunen. Via deze website en via Facebook houden wij iedereen op de hoogte van de vorderingen en hoe wij het geld inzetten voor het verbeteren van het welzijn van de kinderen in het project.
     

 

Comments are closed.