browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

BOUWPROJECT VAN START

Posted by on 30 juni 2016

Nadat wij een aantal jaren een beroep hebben gedaan op onze vrienden, en volgers van onze stichting zijn wij zeer verheugd dat we kunnen aankondigen dat we begonnen zijn met de bouw van de grote overkapping op het terrein van het Sithand’Izingane care project in de ┬áTsakane – Kwathema township. Een aantal weken geleden werd zand en cement geleverd en gistermorgen kwamen de mannen van SM – STRUCTURES om de funderingen te graven.

Wij zijn natuurlijk enorm trots en blij dat wij als Stichting, en natuurlijk met dank aan onze vele sponsoren, deze overkapping 100% kunnen financieren en dat we met hulp van een aantal andere sponsoren ook daarna de rest van de plannen kunnen uitvoeren. Zo moet er nog een cementen vloer komen en een 2-tal opslagruimtes cq klaslokalen + groot podium,waarvoor binnenkort de tekeningen zullen worden gemaakt.

Er is deze week ook een mooie donatie via WILDE GANZEN / Global Exploration Nederland binnen gekomen, die we inzetten voor het verbeteren van de rioolputten en afvoerpijpen die aan vernieuwing toe zijn.

Gisteren is in ieder geval de eerste schop in de grond gezet en als alles volgens plan verloopt zal de overkapping de 2e week van July klaar zijn.

Comments are closed.