browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

BOUWPROJECT VORDERT

Posted by on 20 maart 2017

Het  bouwproject zoals wij dat zijn gestart in 2016 vordert gestaag. De Stalen constructie en het grote dak (LAPA) zijn klaar en het is echt een geweldig bouwwerk geworden. Het was niet altijd even makkelijk en soms waren er nog wel eens hevige discussies met de bouwer, maar na een aantal maanden staat de LAPA op zijn plek.

Dit jaar hopen wij met steun van een aantal sponsoren ook de betonnen vloer en de fundering te leggen waardoor we de LAPA kunnen gaan gebruiken als Youth-Centre voor de jongeren van Sithand’Izingane, maar natuurlijk ook voor evenementen in het project. Op dit moment zijn er serieuze gesprekken gaande met een aantal sponsoren die ons daarbij willen helpen. Er is al een financiële toezegging door Global Exploration / Wilde Ganzen NL en een 2e sponsor staat ook op het punt om ons verzoek goed te keuren. We wachten nog op bouwtekeningen van de aannemer.

De plannen voor dit jaar:  Betonnen vloer 12 x 30 meter; fundering voor klaslokaal 12 x 6 mtr en podium 12 x 6. mtr.

LAPA / steel structure

Comments are closed.