browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

JAARVERSLAG 2017

Posted by on 28 februari 2018

Het jaar is weer voorbij en als kleine stichting zijn wij enorm blij met de grote resultaten die wij hebben behaald in het afgelopen jaar. 2017 was een jaar waarin kleine en grote sponsoren ons hebben geholpen om een aantal klussen in het Sithand’Izingane project in Tsakane te verwezenlijken. Er waren zelfs spontane acties waarbij mensen per WhatsApp collega’s opriepen om ons te helpen bij de aanschaf van dekens in de koude Afrikaanse winter. Er waren sportieve acties waarbij scholieren via hardloop en wandel activiteiten geld doneerden aan de stichting, en er zijn nu ook sponsoren die het op prijs stellen om een langdurige relatie met de stichting op te zetten.

Stichting Abantwane Belanga is enorm blij met al deze steun vanuit familie, vrienden, collega’s, relaties en mensen die ons op een andere manier hebben ontdekt. Steun in welke vorm dan ook, groot en klein is belangrijk voor de verdere ontwikkeling van het project, en voor het bouwen aan die betere, veiligere en gezonde wereld voor de 1148 kinderen, jongeren en hun families van het Sithand’Izingane project.

Het jaarverslag 2017 laat zien op welke wijze wij het geld hebben besteed. Het komende jaar zullen wij ook financieel en materieel het project blijven ondersteunen. De grote stalen constructie staat op zijn plek, het klaslokaal is gebouwd, maar nu is het tijd om de afwerking te realiseren (vloertegels; electriciteit; meubilair etc.), het definitieve dak te plaatsen en ook het podium te bouwen.

Via onze website en onze Facebook pagina zullen wij iedereen op de hoogte houden van de werkzaamheden. Mochten er vragen zijn naar aanleiding van het jaarverslag dan kunt u contact met ons opnemen via info@abantwanebelanga.com

JAARVERSLAG 2017
20180223 Abantwane Belanga jaarverslag 2017

5E0B5696      5E0B6035 copy

Comments are closed.