browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jaarverslag 2019

Posted by on 9 maart 2020

Wederom zijn wij zeer verheugd dat wij ons Jaarverslag voor 2019 aan u kunnen presenteren. Het was in velerlei opzichten weer een bijzonder jaar dat helaas met een domper eindigde nadat het management van het Sithand’Izingane project de samenwerking met onze Stichting eenzijdig heeft opgezegd. Er waren in de laatste maanden van het jaar een aantal discussies en het project gaf aan dat de bemoeienis van de vele sponsoren en het steeds maar verantwoording moeten afleggen hun te veel werd. Wij hebben daarover een aantal gesprekken met hun gevoerd en onze hulp aangeboden, maar de beslissing was al genomen. Wij betreuren deze ontwikkeling aangezien een dergelijk grote NGO niet zonder financiĆ«le steun van buitenaf kan functioneren, maar wij beseffen ook dat wij als stichting niet bepalen wat een project / NGO moet doen en hoe zij functioneren. Aan een lange en zeer intensieve samenwerking kwam in November 2019 dus plotseling een einde. Wij zijn als bestuur echter weer vol energie verder gegaan met ons werk en zijn in contact met een aantal andere NGO’s in de Johannesburg regio en de gesprekken zijn positief en zeer belovend.

In de bijlage vind u het Jaarverslag van 2019. Heeft u vragen over ons werk of over het Jaarverslag neem dan gerust contact met ons op.

Comments are closed.