browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nieuwe samenwerking met NKOSI’S HAVEN Care project

Posted by on 20 februari 2022

2020 en 2021 was voor Stichting ABANTWANE – BELANGA ook de tijd om nieuwe samenwerking op te zetten met een of meerdere NGO’s in de omgeving van Johannesburg. Door de Corona pandemie was dit geen makkelijke zoektocht aangezien veel NGO’s geheel of gedeeltelijk gesloten waren. Gesprekken met bestuursleden of de oprichters van de NGO verliepen meestal via ZOOM of SKYPE en heel af en toe was er toch een mogelijkheid voor onze voorzitter om elkaar (op veilige afstand en met mondkapjes op) in het echt te spreken. Al deze gesprekken hebben er eind 2021 toe geleid dat wij met de Stichting het goede nieuws naar buiten kunnen brengen nl. dat wij samenwerking zijn aangegaan met NKOSI’S HAVEN Care Project in Vereeniging in de West-Rand in de buurt van Soweto. Een heel bijzonder project waarmee wij de komende jaren hopelijk veel mooie acties kunnen opzetten. Voor meer informatie nodigen wij u uit om hun website te bezoeken http://www.nkosishaven.org

Comments are closed.